KONCERT V OSTRAVĚ JE PŘELOŽEN NA 12.2.

Zde je vyjádření pořadatele koncertu:
 
POZOR info ke koncertu kapely Rybičky 48 Vážení návštěvníci, v posledních dnech jsme byli svědky chaotických nařízení Krajské hygienické stanice MSK a podobně nekoncepčních prohlášení ministerstva zdravotnictví, kdy nevíme co bude za minutu, natož za 14 dní. Z těchto důvodů jsme nuceni koncert Rybičky 48 přesunout do klubu BrickHouse, a to v náhradním termínu 12.2.2021.
Ostrava bude jedním z mála měst, která bude součástí jarního turné kapely. Vstupenky NEVRACÍTE - budou platit i na jarní koncert v BrickHouse. Pokud by se vám termín nehodil, můžete do 7.8.2020 vrátit vstupenku v místě zakoupení, nebo v případě online nákupu přímo přes Ticketstream.cz Věříme, že se koncert na jaře povede zrealizovat a všichni si užijeme fantastickou atmosféru jakou umí navodit jen kluci z Rybiček.
 
Děkujeme za pochopení. Tomáš Skupina, organizátor koncertu.
 
Za nás dodáváme, že toto rozhodnutí plně respektujeme a vážíme si každého pořadatele, který jde v těchto nelehkých časech s kůží na trh. S Tomášem jsme udělali spoustu krásných koncertů a budeme se těšit do Ostravy 12.2.2021. Pevně věříme, že to bude tradičně parádní ostravský koncert v normálních časech a ne v chaosu, který předvádí současná vrchnost. Díky za pochopení, těšíme se na vás!

Facebook

Naši partneři